Tervetuloa Knipanille

Tammisaaren keskustassa on yksi Raaseporin luonteenomaisista ja valokuvatuimmista rakennuksista ravintola Knipan, se kuuluisa kesäravintola joka on rakennettu paaluille veden päälle. Tänä vuonna Knipan täyttää 110 vuotta. Tulevana kesänä ravintolaa pitää edelleen ravintoloitsija Hasse Lundström henkilökuntineen.

Knipan kesällä 2018

Ravintola avataan tänä sesonkina perinteisesti vappupäivänä. Ravintola on oivallinen paikka järjestää yksityisiä tilaisuuksia. Vappupäivänä, äitienpäivänä ja kesäkonserttien aikana elokuussa kannattaa tehdä pöytävarauksia hyvissä ajoin.

Syötyäsi hyvin, voit hyvin ja olet tyytyväinen

Pyrimme tarjoilemaan hyvin valmistettua ruokaa parhaista raaka-aineista, keittiön keittotaito tuottaa miellyttäviä tuntemuksia. Meille tullaan syömään ja juomaan hyvin hyvässä seurassa leppoisassa ympäristössä.

Varaa pöytä

Kesä on lyhyt!

Varaa tilaisuudellesi päivämäärä tai pyydä tarjous täyttämällä vieressä oleva lomake. Mikäli teillä on toivomuksia koskien esim. erikois dieettiä, pöytäjärjestelystä, ohjelmista tai muista asioista ilmoittakaa niistä varauksen yhteydessä. Vahvistakaa tarkka henkilömäärä viikkoa ennen saapumista.

HUOM!

Veloitamme ilmoitetusta henkilömäärästä vaikka ryhmä olisi pienempi.

Oivahymy

Ravintola Knipan

  Rantapuistikko 10600 Tammisaari

  019- 241 1169

  gh@restaurantgh.fi

 

Päivämäärä

Nimi

Sähköposti

Viesti

Aukioloajat:

Knipan on tältä kaudelta suljettu. Kiitämme kaikkia kuluneista 6 kesää.

Talvella olemme Ravintola GH Klubbenilla.

 

Tapahtumat kesällä 2018