À la carte 2017

Alkuruoat

GH:n kala- ja äyriäiskeitto, aioli11,50€
Toast Skagen11,00€
Häränliha tataki, kimchi, retikka sipsit12,50€
Pariloitua parsaa, kampasimpukat ja savustettua merirapuvaahtoa12,50€

Pääruoat

Voissa paistettua kuhaa saaristolta kauden kasvisten ja sinisimpukkakastikkeen kera36,00€
Hiillostettua kirjolohta appelsiini-fenkolikastikkeen, tilliperunoiden ja kasvisten kera28,00€
Uunissa paahdettua punajuurta ja palsternakkaa tuorejuusto-yrtticremen kera22,00€
Pariloitua vasikan ulkofileselkää ankanmaksavoin, viherpippurikastikkeen ja juuresten kera28,00€
Hiilillä pariloitua lampaan entrecôte palsternakkapuréen, punaviini-rosmariiniliemen kera28,00€
GH:n pippuripihvi: kotimaista häränsisäfilettä lohkoperunoilla
120 g.
180 g.

28,00€
34,00€
Knipan Purilainen, hapotettua punasipulia, juustoa ja kurkkucremeä14,00€

Jälkiruoat

Suklaafondant vaniljajäätelön ja kirsikkahillon kera14,00€
Appelsiinikakku, pistaasitryffeli, caramelpäärynä, maitosuklaajäädyke, marjacoulis14,00€
Creme brulekakku, vadelmabavaroise, kahvijäätelö14,00€
Kolme juustoa lisäkkeiden kera13,00€

Voileivät

Katkarapuleipä18,00€
Henryn lohileipä18,00€
Bookmaker-toast28,00€